On mahdollista, että sinä, kuten monet, heität kuoren sitruunasta etkä edes ymmärrä mitä kolosiaalista apua he voivat tarjota sinulle.
Tästä syystä kiirehtimme kertomaan yksinkertaisista tavoista käyttää nahoja, jotka ovat jäljellä näiden sitrushedelmien käytön jälkeen.
Sitruunasuola
Sitruunasuola tekee astioiden mausta vielä tyylikkäästä. Se yhdistyy harmonisesti vihannesten, lihan ja kalojen kanssa.
Valmistetaksesi sen on kuivattava sitruunankuori ja jauhettava se jauheeksi. Sekoita se suolan kanssa suhteessa 1 – 3 ja sitä voidaan käyttää keittämisen aikana.
Sitruunasuolan säilyttämiseksi käytä suljettua astiaa.
Kuva:
Kompostointi sitruunanahat
Sitruunankuori voidaan lähettää perinteiseen kompostikalaan (älä käytä sitä matotiloihin).
Täällä hän muuttuu luotettavaksi liittolaisellesi, joka selviytyy haitallisista hyönteistä yksi tai kaksi.
Sitruunanpesuaine
Kaikkien luonnollisten tämän luonnollisten pesuaineiden fanit sitrushedelmien tuoksulla pitävät ehdottomasti.
Sitä voidaan käyttää sellaisilla alueilla, kuten keittiön puhdistaminen, pintojen desinfiointi ja huoneiden kylläisyys miellyttävällä sitrushedelmätuoksella.
Vaadi sitruunankuori valkoisella etikalla kahden viikon ajan.
Siivilöi sitten neste ja sekoita se veteen suhteessa 1 – 5.
Kaada puhdistuskoostumus ruiskulla varustettuun pulloon ja käytä yleisenä pesuaineena.