On mielipide, että vettä ei voida keittää uudelleen ja vieläkin toistuvasti.
Jotkut ihmiset ovat vakuuttuneita siitä, että toistuva kiehuminen tekee vedestä haitallisen.
Toiset väittävät, että veden maku pahenee.
Kerromme sinulle, pilatako uudelleenkäynnistys vettä ja kun sitä periaatteessa ei pitäisi kuluttaa raa’asti.
Onko haitallista keittää vettä useita kertoja
Valitettavasti ei ole mahdollista antaa yksiselitteistä vastausta tähän kysymykseen.
Kuva:
Tosiasia on, että tutkijat käytännössä eivät tutki toistuvaa kiehumista.
Ja he eivät opiskele, koska he uskovat, että täällä ei ole mitään tutkittavaa: ja niin on selvää, että korkealaatuinen vesi ei tule haitallisemmaksi toistuvasta kiehumisesta.
Ja huono laatu tulee vain hyödyllisemmäksi, koska kiehuminen tuhoaa patogeeniset mikro -organismit.
Maailman toimintahäiriöisillä alueilla jopa suodatettua vesijohtovettä kehotetaan kiehua.
Vaikuttaako kiehuva vesi veden makuun? Riippuu kiehumisen määrästä.
Toistuva kiehuminen lisää veden pH: ta, mutta jopa 18 kiehumisen jälkeen tämä indikaattori pysyy normaalilla alueella (alueella 6 – 9).
Samanaikaisesti, kun pH lähestyy 8.5, vesi saa maun soodasta.