Mitä tehdä, jos loma on ohi, ja Olivier pysyy: pidät siitä ehdottomasti

Ravitsemusterapeutit uudenvuoden juhlien aattona antoivat erittäin hyödyllisiä neuvoja. Lisäksi neuvosto on hyödyllinen sekä terveydelle että lompakolle.

Ei tarvitse valmistaa lenkkarien vuoria, jotta myöhemmin sinun ei tarvitse syödä kaikkea tätä varauksella – ”muuten se menee huonoksi.” Kaikki tämä on täynnä komplikaatioita terveydestä ja liiallisesta painosta.

Tässä on muutamia vinkkejä, jos Olivier -salaatti pysyy uuden vuoden jälkeen.

Ensimmäinen vaihtoehto

Voit siirtää koko asian leivinastiaan ja ripottele raastetulla juustolla päälle.

Kuumenna sitten uuni 200 asteeseen ja poista salaatti siinä.

Kuva:

15 minuutin kuluttua saat täysin siedettävän vuoan vihannesten, lihan ja munan kanssa.

Toinen vaihtoehto

Jos äkillisesti emäntä on halu testillä testillä 1. tai 2. tammikuuta, voit tehdä jotain pizzaa.

Rullaa vain taikina ja käytä jäännössalaattia täyteinä.

Erittäin tärkeä kohta

Älä unohda, että terveelliset ruokailun asiantuntijat kutsuvat salaatteja pilaantuvan tuotteen.

Jopa jääkaapissa heidän säilyvyysajansa on rajoitettu 18 tuntiin.

Tarkalleen niin monet vihannesalaatit (vinaigrette jne.) Niillä voi seistä, mutta ei tankkaus- ja lämpötilassa, joka on korkeintaan 6 lämpöä.

Raakavihannekset (hedelmät), lihan, siipikarjan, savustetun lihan salaatit elävät samalla tavalla.

Samat salaatit, mutta tankkauksen jälkeen ne varastoidaan jääkaapissa enintään 12 tunnin ajan.

Merenelävien salaatit seisovat yhtä paljon.

Mutta jos astiassa on purkitettuja tuotteita (esimerkiksi herneitä) tai munia, kuten Olivierin tapauksessa, niin on suositeltavaa syödä tällainen salaatti 6 tunnin sisällä

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Ratsastusterapia Finlandia