Saksanpähkinät ovat pakollinen ainesosa useissa uudenvuoden salaatteissa ja jälkiruokissa.
Siksi talvella lomalla monien ihmisten on osallistuttava tuotteesta kuoresta.
Menettely on melko pitkä ja monimutkainen. Mutta vain jos et tiedä yhdestä pienestä temppusta.
Osoittautuu, että saksanpähkinöiden halkeiluprosessi voidaan yksinkertaistaa ja kiihdyttää huomattavasti.
Tätä varten käytä … vettä kiehuvaksi.
Kuva:
Miksi heittää saksanpähkinöitä kiehuvaan veteen
Tuotteen kymmenen minuutin löytäminen erittäin kuumassa vedessä auttaa pehmentämään kuorta.
Jälkimmäistä on helppo jakaa. Pähkinän ytimien poistamisesta tulee yksinkertainen ja erittäin nopea toimenpide.
Kuinka ”hoitaa” saksanpähkinöitä kiehuvassa vedessä oikein
Ota suuri pannu, täytä osa sen tilavuudesta yksinkertaisella vedellä ja laita astiat polttimen kytkettyyn päälle.
Heti kun neste törmää, kaada saksanpähkinät tarvitsevat pannulle.
Toistuvan kiehuvan veden jälkeen leikkaa tarkalleen 10 minuuttia.
Heti kun tämä aika on vanhentunut, sammuta poltin ja poista saksanpähkinät uralla lusikalla.
Jatka heti puhdistamisen jälkeen tuotteen jäähdytyksen jälkeen. Pehmeä kuori murskataan ja poistetaan uskomattomalla helposti: todennäköisimmin on mahdollista tehdä ilman erikoistyökaluja.