Kun ostat juustoa, sinun on kiinnitettävä huomiota paitsi koostumukseen ja viimeiseen käyttöpäivään.
Gastroenterologi Evgeniy Belousov kertoi kuinka valita korkealaatuinen juusto.
Hänen neuvonsa antaa RIAMO.
Kuinka valita hyvä juusto
Ensinnäkin sinun on tutkittava huolellisesti koostumus. On suositeltavaa, että se ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.
Toiseksi, sinun on kiinnitettävä huomiota valmistuspäivään ja viimeiseen käyttöpäivään.
Kuva:
Juuston tuoreus on erittäin tärkeää – Belousov korosti.
Hänen mukaansa kannattaa suosia pitkäkestoisia juustoja.
Kolmanneksi juusto ei saa olla liian pehmeää tai märkää, eikä pakkaus saa olla vahingoittunut.
Vakaa rakenne ja miellyttävä tuoksu ovat myös korkealaatuisen tuotteen indikaattoreita, – gastroenterologi tiivisti.
Hän muistutti, että juuston syöminen on joillekin ihmisille vasta-aiheista.
Älä siis syö juustoa, jos sinulla on laktoosi-intoleranssi tai sinulla on munuais- tai sydän- ja verisuonitauteja.
Asiantuntija neuvoi myös rajoittamaan juuston käyttöä ylipainoisille.