Keittiön liesituuletin on erittäin hyödyllinen esine asunnossa tai talossa.
Sen ansiosta ilmasta vedetään ulos rasvahiukkasia, jotka pyrkivät ”laskeutumaan” huonekaluille, astioille ja erilaisille pinnoille.
Laite auttaa merkittävästi puhdistuksessa poistaen samalla ylimääräisen kosteuden ilmasta, joka muodostuu kypsennyksen aikana.
Se myös poistaa palamistuotteet ilmasta, joita syntyy kaasuliesiä käytettäessä.
Toinen loistava vaihtoehto on lisävalaistus uunin yläpuolella.
Kuva: Pixabay
Kaikki tämä on käytettävissä, jos käytät liesituuletinta oikein.
Sinun tulee turvautua sen ”palveluihin” heti ruoanvalmistuksen alusta lähtien, eikä odottaa, kunnes keittiö on täynnä epämiellyttäviä hajuja.
Älä kuitenkaan saa heti käynnistää liesituuletinta täydellä teholla.
Sitä ei tarvitse sammuttaa heti, kun keittiön ilma on puhdas ja raikas.
Käynnistä laite oikein käyttämällä liukusäätimiä tai painikkeita (yleensä etupaneelissa).
Paina virtapainiketta ja valitse haluamasi tuulettimen nopeus.
Säädämme liesituulettimen voimakkuutta – riippuen poistettavan hajun ja savun määrästä.