Kahvin ystävien miellyttämiseksi on luotu erilaisia tämän tuotteen tyyppejä. Ja erityisesti niille, jotka pitävät pikakahvia korvikkeena, esiteltiin haudutettu tuote.
Eli sellainen, jota ei tarvitse keittää, vaan se on vain kaadattava kuumalla vedellä.
Mutta kaikki eivät tiedä, että myös kahvin valmistus on tehtävä sääntöjen mukaan.
Ensin mittasuhteet
Jotta voit nauttia täysin juoman mausta, aromista ja virkistävästä vaikutuksesta, sinun on laskettava mittasuhteet.
Suositeltu annostus on 1-2 ruokalusikallista jauhettuja jyviä 300 ml:aan vettä.
Kuva:
Toiseksi panimomenetelmä
Voit yksinkertaisesti kaataa vettä kahvin päälle kupissa tai kahvipannussa tai voit käyttää ranskalaista puristinta.
Jokaisella vaihtoehdolla on omat ominaisuutensa ja makuerot.
Kolmanneksi veden lämpötila
Mutta tärkeintä on veden lämpötila.
Jokainen, joka kaataa kiehuvaa vettä jauhettujen papujen päälle uskoen, että tämä nopeuttaa kahvin valmistusta, on väärässä.
Itse asiassa kiehuva vesi tekee kahvista liian katkeraa.
Siksi on suositeltavaa käyttää vettä, jonka lämpötila on 90-96 astetta.
Näitä vinkkejä noudattamalla voit nauttia virkistävän ja aromaattisen kahvin mausta, vaikka et voisikaan valmistaa sitä turkkilaisessa kahvipannussa.