Keittiössä jokainen kotiäiti yrittää pärjätä ilman tarpeettomia kemikaaleja, vaikka kyse on keittiövälineiden siivoamisesta ja siivoamisesta.
Yksi tehtävistä on puhdistaa leikkuulauta kalan tai sipulien puhdistamisen jälkeen, jotka jättävät pysyvän hajun. Punajuuret eivät aiheuta vähemmän ongelmia.
Punajuurien leikkaaminen jättää tahroja puu- ja muovileikkuulaudoille.
Tästä ei ole erityistä haittaa, mutta se saa astiat näyttämään huolimattomilta.
Aina ei ole mahdollista käsitellä tahroja käyttämällä kotitalouskemikaaleja.
Kuva:
Yleensä tällaisissa tapauksissa kotiäidille tarjotaan soodaa tai etikkaa pinnan puhdistamiseen.
Mutta nämä tuotteet eivät selviä ongelmasta yhtä hyvin kuin kasviöljy.
Kuinka toimia
Levitä hieman kasviöljyä tahratulle pinnalle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia.
Pyyhi levy sitten lautasliinalla ja kaada kiehuvaa vettä värjäytyneen alueen päälle.
Tämän jälkeen voit levittää sienelle hieman pesuainetta ja huuhdella levyn.
Tämä on täysin turvallinen tapa puhdistaa puiset ja muoviset leikkuulaudat.
Sen avulla voit säästää kalliiden kotitalouskemikaalien ostossa.
Samalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että haitallisten aineiden jäämät pääsevät kehoon ruoan mukana.