Jauhojen säilyttäminen, jotta tuholaiset eivät tartu siihen: kokeneiden kotiäitien salaisuus

Hyönteisten uskotaan saastuttavan viljaa ja jauhoja tuotannossa tai varastoissa.

Mutta voi myös käydä niin, että kun sinetöimätön jauhopussi keittiöön on jätetty väärään paikkaan, kotiäiti joutuu pian heittämään pois kaiken sisällön.

Kerromme sinulle, kuinka jauhot säilytetään oikein, jotta hyönteiset eivät tartu siihen.

Varastointiolosuhteet

1. Yritä säilyttää päivittäistavarat erillään jauhoista.

Ei ole mitään takeita siitä, että ostettu tattari tai muu viljapakkaus ei sisällä loisia.

Kuva:

Siitä hyönteiset leviävät nopeasti muihin tarvikkeisiin.

2. Varastointikapasiteetti on yhtä tärkeä.

Sanotaan, että tuholaiset eivät koskaan kasva ilmatiiviissä astiassa säilytetyissä jauhoissa.

Lisäksi tiivis kansi suojaa tuotetta korkealta kosteudelta, mikä pidentää automaattisesti sen säilyvyyttä.

3. Seuraava tärkeä kohta on sijainti ja ilman lämpötila.

Eristetylle parvekkeelle voi laittaa tarvikkeita.

Mutta sinun on muistettava, että jauhojen säilyttäminen parvekkeella tai asunnossa on sallittua välillä +5 – +18 astetta.

Jos olosuhteet eivät salli, on parempi laittaa tarvikkeet jääkaappiin.

Vain paperipussissa se voi kostua, joten on parempi kaataa jauhot purkkeihin ja sulkea kansi tiukasti.

Tässä tapauksessa voit pidentää varastointiaikaa 2 kertaa, etkä vain välttää tuholaisten esiintymistä.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Ratsastusterapia Finlandia