Jääkaappi ei siedä sotkua. Muuten ruokaa ei säilytetä siinä, vaan se pilaantuu.
On olemassa koko järjestelmä, jonka avulla voit käyttää hyllyjen tilaa viisaasti.
RTU MIREA:n biotekniikan ja teollisuusfarmasian osaston apulaisprofessori, kemian kandidaatti Aleksey Panov kertoi Life.ru:lle, kuinka jääkaapin hyllyillä käytetään oikein tilaa ja säilytetään ruokaa pitkään.
Ylähylly
Täällä on parempi varastoida tuotteita, jotka eivät vaadi pitkäkestoista käsittelyä ennen käyttöä.
Ilman lämpötila 2-4 astetta soveltuu maidon ja maitotuotteiden sekä avosäilykkeiden säilytykseen.
Kuva:
Keskimmäinen hylly
Täällä lämpötila pidetään jatkuvasti 0-2 asteen sisällä, mikä sopii valmiisiin ruokiin, muniin, makkaroihin ja makkaroihin.
Valmisruokia ei kuitenkaan voida säilyttää yhdessä raakaruokien kanssa.
Alahylly
Ilman lämpötila voi olla täällä -2 – 0 astetta, mikä mahdollistaa ”raakakalan, lihan, kanan ja jauhelihan” säilytyksen.
Laatikot
Täällä on parempi laittaa vihanneksia ja hedelmiä eri laatikoihin.
jääkaapin ovi
Täällä ilman lämpötila laskee harvoin alle 5-7 celsiusastetta.
Siksi tänne voidaan sijoittaa tuotteita, joilla on pitkä säilyvyys. Nämä ovat pääasiassa kastikkeita, öljyjä ja juomia.