Kuinka säilyttää ruokaa oikein jääkaapissa: hyllytila

Jääkaappi ei siedä sotkua. Muuten ruokaa ei säilytetä siinä, vaan se pilaantuu.

On olemassa koko järjestelmä, jonka avulla voit käyttää hyllyjen tilaa viisaasti.

RTU MIREA:n biotekniikan ja teollisuusfarmasian osaston apulaisprofessori, kemian kandidaatti Aleksey Panov kertoi Life.ru:lle, kuinka jääkaapin hyllyillä käytetään oikein tilaa ja säilytetään ruokaa pitkään.

Ylähylly

Täällä on parempi varastoida tuotteita, jotka eivät vaadi pitkäkestoista käsittelyä ennen käyttöä.

Ilman lämpötila 2-4 astetta soveltuu maidon ja maitotuotteiden sekä avosäilykkeiden säilytykseen.

Kuva:

Keskimmäinen hylly

Täällä lämpötila pidetään jatkuvasti 0-2 asteen sisällä, mikä sopii valmiisiin ruokiin, muniin, makkaroihin ja makkaroihin.

Valmisruokia ei kuitenkaan voida säilyttää yhdessä raakaruokien kanssa.

Alahylly

Ilman lämpötila voi olla täällä -2 – 0 astetta, mikä mahdollistaa ”raakakalan, lihan, kanan ja jauhelihan” säilytyksen.

Laatikot

Täällä on parempi laittaa vihanneksia ja hedelmiä eri laatikoihin.

jääkaapin ovi

Täällä ilman lämpötila laskee harvoin alle 5-7 celsiusastetta.

Siksi tänne voidaan sijoittaa tuotteita, joilla on pitkä säilyvyys. Nämä ovat pääasiassa kastikkeita, öljyjä ja juomia.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Ratsastusterapia Finlandia